Barn som gjør eksperimenter

5 kule eksperimenter

 • Nettkurs for voksne
 • Aktivitetene passer for alderen 7–14 år
 • Tema: forskning og naturvitenskap
 • Lær 5 spennende aktiviteter
 • 1-times nettkurs
 • 5–8 timer med aktiviteter
 • Se når du vil, hvor du vil
 • Kurset holdes på norsk
 • Pris inkludert utstyr 3998,–*
  *Utstyr gjelder for 30 deltakere

OM KURSET

Ta det digitale kurset og arrangeres et spennende, lærerikt og morsomt forskerkurs for barn i alderen 7-14 år. Passer perfekt i en travel hverdag – arranger alle aktivitetene på engang eller fordel de øver flere økter. Kjemi blir spennende med usynlige gasser, eksploderende såpebobler og sølvpuss for latsabber.

Barn som gjør eksperimenter
lærerikt Kursinnhold

Mange voksne har liten erfaring med å eksperimentere. På kurset går vi gjennom de ulike aktiviteter som gjør at du kan eksperimentere og forske sammen med barna. Det er praktisk opplæring, slik at du blir trygg på hvordan de ulike aktivitetene kan gjennomføres. Vi går gjennom ulike aktiviteter som stigende vann, å slukk flammer med usynlig gass og å lage svevende- og eksploderende såpebobler.

Senk skuldrene og ha det gøy. Å lære barn å eksperimentere er ofte ikke noe vanskeligere enn å vise barn hvordan man lager mat.

god Opplæring

Våre undervisningsmetoder er forankret i nevrologi, psykologi og pedagogikk. Her møtes biologisk og psykologisk kunnskap for å utvikle pedagogikk som spiller på lag med hjernen.  

Det digitale kurset består av ni korte videoer som i detalj viser hvordan du kan gjennomføre de ulike aktivitetene. I tillegg til instruksjonsvideoer får du utstyr, veiledningshefte og en prøvepakke til å teste ut aktivitetene. Veiledningsheftet viser hvordan du kan forklare eksperimentene på en enkel måte og gir alternativer for hvordan aktivitetene kan gjennomføres basert på barnas alder.

Vi har lang erfaring i å holde naturvitenskapelige-kurs, og vi vet at både dere voksne og barna vil ha det gøy og lærerikt når dere forsker.

Barn som gjør eksperimenter
Barn som gjør eksperimenter
spennende Utstyr

Sammen med kurset følger en utstyrspakke og kurshefte. Utstyret holder til 30 barn.

bestilling av kurs

For mer informasjon og bestilling av kurs, ta kontakt med oss på info@forskerfabrikken.no eller i skjemaet under.