Ofte stilte spørsmål

Har du noen spørsmål? Les her før du tar kontakt, her finner du mye nyttig informasjon!

Vi samarbeider med mange ulike organisasjoner, bedrifter, kommuner og andre som ønsker å spre realfagsglede til barn. Ønsker du et samarbeid for å sette opp sommerskoler eller noe annet, ta kontakt på anne@forskerfabrikken.no

Vi tilbyr kurs for barn samt for pedagoger og andre voksne som ønsker å lære mer om hvordan man kan forske og eksperimentere sammen med barn. Du finner alle våre kurs her.

Våre forskerkurs er for barn i alderen 8-12 år. Våre barnehagekurs er for alle ansatte i barnehage, hvorav aktivitetene er tilpasset barn fra 1-6 år. Våre SFO-kurs er for alle ansatte på SFO/AKS, hvorav aktivitetene er tilpasset barn fra 6-9 år.

Ja, vi tilbyr både digitale og fysiske kurs. Les mer om våre kurs her.

Ja, alle våre kurs har bindende påmelding.

Hvilke regler som gjelder ved sykdom avhenger av kurset. Du kan lese mer om våre kjøpsbetingelser her.

Påmelding og betaling vil variere fra ulike kurs. På Sommerlab skjer betaling når man melder seg på kurset via våre nettsider. Bestiller du kurs på vegne av en bedrift, vil vi sende faktura ved bestilling.

Nei, det serveres ikke mat eller drikke på noen av våre kurs. På Sommerlab må barna selv ha med mat og drikke.

Ja, vi oppfordrer alle til å sette seg på venteliste. Er det mange nok på venteliste, kan det hende at vi setter opp ekstra kurs. Blir det ledig plass på kurset, eller vi setter opp et ekstra kurs, vil du bli kontaktet.

Du finner våre kjøpsbetingelser her.

Du finner vår personvernerklæring her.