Matte for barn som ikke liker matte

Ønsker du at ditt barn skal få gode følelser knyttet til mattefaget, og oppleve mestring?

Vi tilbyr nå privatundervisning som er individuelt tilpasset ditt barn. Barnet vil oppleve matte på en annen måte en det kjenner det fra skolen – og lære gjennom lek, eksperimenter og på hjernens premisser! 

Undervisningen vil foregå over Zoom, og dager og tidspunkt bestemmer dere selv i samråd med kursleder. Vi sender med alt utstyret som barnet behøver – og tilpasser og justerer kurset så barnet ditt får mest mulig læringsutbytte, og ikke minst har det utrolig gøy!

Forskerkurs for barn
Ikon for skjerm

PRIVATUNDERVISNING
INDIVIDUELT TILPASSET DITT BARN

Online og fleksibel undervisning hver uke. Tidspunkt og ukedag velger dere selv. 

Ikon eksperimenter

MORSOMME EKSPERIMENTER
GJØR DET MORO Å LÆRE

Våre unike undervisningsmetode skaper gode følelser knyttet til matte.

UTSTYR I POSTEN
Alle barn får tilsendt utstyrspakke

Vi inviterer barn til ekte opplevelser som aktiverer sansene og kroppen.

Jeg er kjempefornøyd med de individuelle undervisningstimene fra Forskerfabrikken. Min sønn opplever mestring og gleder seg til timene. Han føler at det er gøy å lære matematikk på denne måten, kombinert med eksperimenter. Han opplever opplegget som mye bedre enn matte på skolen, han selv sier at han forstår bedre i timene fra Forskerfabrikken. Læreren har lang erfaring, masse tålmodighet og humør – topp match for min gutt. Jeg er så takknemlig for dette tilbudet fra Forskerfabrikken, som viser min sønn at matematikk kan være gøy og meningsfull, at jeg kan sterkt anbefale opplegget til alle foreldre til barn som misliker matematikk. Timene har vært en game changer for oss!

Daniela, mamma til gutt på 10 år / Januar 2024

Meld deg på venteliste

Bli invitert til gratis prøvetime når våre kursledere får ledige plasser. Påmeldingen til venteliste er helt uforpliktende.

 
Forskerfabrikken_forskerklubb_på_kjøkkenet

VÅR PEDAGOGIKK

Alle våre aktiviteter er praktiske. Vi inviterer barn til ekte opplevelser som aktiverer sansene og kroppen. Slik øker læringsutbyttet og gleden over å forstå. 

Våre undervisningsmetoder er forankret i nevrologi, psykologi og pedagogikk, også kalt mind, brain and education. Her møtes biologisk og psykologisk kunnskap for å utvikle pedagogikk som spiller på lag med hjernen.

Pedagogikken er basert på forskning om hvordan hjernen lærer. Derfor er vi opptatt av å overraske og fremkalle gode følelser og mestring. Vi er også bevisste på hva hukommelsen trenger for at kunnskap skal feste seg.