SommerLab over for i år – sees vi neste år?

Barn koser seg på Sommerlab 2022.

SommerLab er over for i år

Over 200 SommerLab-kurs er avholdt i hele Norge, fra Farsund i sør til Harstad i nord. Totalt har nå over 4000 barn kost seg sammen med andre barn under årets Sommerlab på kurset «Vår magiske planet».

Planeten vår

I år har vi utforsket de utrolige omgivelsene som omgir oss hver eneste dag. Barna har blitt kjent med planeten vår og også lært om de viktigste faktorene for liv på jorda. Hver kursdag hadde et overordnet tema som for eksempel magnetisme eller vann, og vi utførte i tillegg mange morsomme eksperimenter og aktiviteter som forklarte og viste hvordan dette henger sammen med liv.

Vi ønsker selvfølgelig alle velkommen igjen til neste år med nytt tema for 2023, som forøvrig heter Energimysteriet. I mellomtiden kan man glede seg til årets julekalender!

Sommerlab

Det har vært en fantastisk opplevelse for gutten min. Trygge voksne som skapte en meget trygg læringsarena, mange spennende forsøk, mye læring og nye venner. God balanse mellom aktiviteter og pauser. Helt topp!

– Foresatt

Datteren vår hadde en flott uke på sommerlaben. Forskerfabrikken skaper engasjement og styrker barnas evne til å tenke selvstendig, se sammenhenger og pirrer nysgjerrigheten til små forskerspirer.

– Foresatt

Sommerlab er den kuleste sommerskolen jeg har vært på fordi vi lagde masse og gjorde masse eksperimenter. 

– Deltager